15 Ekim 2011 Cumartesi

Bol Ödüllü Kısa Film: Kırmızı Sandalye

ERÜ İletişim Fakültesi RST Bölümü öğrencilerimizden, yönetmenliğini Selim TUNCA’nın yaptığı “KIRMIZI SANDALYE” isimli anlatı filmi iki yarışmadan birer ödül aldı. Film (GSSD) “Genç Sanatçılar ve Sanatseverler Derneği”nin düzenlediği “1. Ulusal Kısa Film Yarışması” Kurmaca Dalında “1. FİLM ÖDÜLÜ”nü (15 Temmuz 2011); “TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çocuk ve Mimarlık Çalışmaları Merkezi” tarafından, okul öncesi çocuklara ve ilköğretim okullarındaki çocuklara yönelik olarak yürütülen, çocuklarda mimarlık ve kent kültürüne dair farkındalık yaratılmasını hedefleyen “Kısa Film” Yarışması’nda da “İKİNCİLİK ÖDÜLÜ”nü (30 Eylül 2011) aldı.






Film, beş altı yaşlarındaki bir erkek çocuğun, kız arkadaşının oturduğu evin kapı ziline ulaşabilmek için küçük sandalyesini sürükleyerek taşımasını anlatmaktadır. Selim TUNCA’nın yanı sıra, filmde emeği geçen ekip arkadaşları Ali Mert KOÇBULUT, Fatma Birsen AKÇAY, Eda KESKİN, Muhammed GEDİK ve Tuba KOCAMAN’ı ve tüm Erciyes Film Atölyesi çalışanlarını ve Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Elemanlarını ve tüm çalışanlarını tebrik ediyor, bu ve diğer filmleri ile başarılarının devamını diliyorum. 

6 yorum:

  1. merhabalar. ben ali mert koçbulut "kırmızı sandalye"nin haberinin yapmışsınız çok teşekkür ederiz ama bizim kısa filmimiz bu değil. bu sadece oyuncumuz toprak için yaptığımız küçük bir anı video'su. yinede ilginize çok teşekkür ederiz..

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar, öncelikle tebrik ederim. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi ismini bu şekilde ödüllerle duyurduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim. Filminizi nereden nasıl seyredebiliriz? Teaser, fragman vs, onları da paylaşmayı isterim bir mahsuru olmazsa..

    YanıtlaSil
  3. Selam, filmi izledim. Sevimli olmuş. Aktörün hakkını teslim etmek lazım. Yaşından umulmayacak beceriye sahip:)

    Emek verenlere yürekten tebrikler. Başarıları daim olsun.

    YanıtlaSil
  4. mustafa hocam tekrar merhaba çok ilginç bir şekilde tanışmış olduk ama artık daha sık görüşürüz umarım vaktimiz oldukça.. teşekkür ederiz "hayal kahvem".. göktuğ arkadaş, böyle bir ricaya pek alışık değilim çok sağol. elimizden bir şeyler gelirse seve seve yaparız..

    YanıtlaSil
  5. Kırmızı SANDALYE

    http://www.youtube.com/watch?v=MIZg0ud4agM&sns=fb

    YanıtlaSil
  6. https://www.youtube.com/watch?v=taH9SQcvrD4

    kısa film silsile

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önem arzetmektedir, yorum yazarak fikirlerinizi paylaşmayı ihmal etmediğiniz için çok teşekkür ederim...